Domov >

CPR

Kako najti svojo priložnost na internetu?

22.11.2017

V sredo, 22. 11. 2017 smo imeli na Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu Republike Slovenije – Soča, v Centru za poklicno rehabilitacijo Ljubljana zanimivo predavanje, katerega tema je bila »Kako najti svojo priložnost na internetu«. Predaval nam je g. Tomaž Gorec, ki je strokovnjak na področju internet marketinga. G. Tomaž Gorec je lastnik spletne strani www.zasluzek.org, kjer redno piše prispevke na temo kako je možno zaslužiti na internetu. Prav tako je lastnik zelo obiskane novičarske spletne strani www.preberite.si, ki jo vsak mesec obišče preko sto tisoč obiskovalcev.

G. Tomaž Gorec je na svojem predavanju predstavil zanimive priložnosti na internetu, ki jih lahko izkoristi vsak posameznik. Njegovo predavanje je bilo še zlasti zanimivo in poučno zato, ker je temeljilo na realnih primerih iz prakse. Izvedeli smo kaj je optimizacija spletnih strani in kakšne koristi ta prinese podjetjem. Izvedeli smo veliko o Facebooku in YouTubu. G. Tomaž je tudi podal zanimivo informacijo, kako lahko vsak posameznik napiše knjigo (lastne življenjske zgodbe) in kakšne so možnosti za objavo. Prav tako so bile predstavljene zanimive informacije s področja podjetništva, saj je g. Gorec sam že več kot 25 let podjetnik z veliko izkušnjami in znanjem.

Seminarja, ki smo se ga udeležili tako strokovni delavci, kot tudi sami rehabilitandi, pa je bil zelo zanimiv in poučen.

vrh strani | NAZAJ na seznam člankov