Domov >

CPR

ŠPORTNE IGRE INVALIDOV 2015

15.05.2015

Osebe vključene v program zaposlitvene rehabilitacije in invalidi, vključeni v program socialne vključenosti, so se tudi letos udeležili 6. športnih iger invalidov Maribora. Športne igre so potekale v petek, 15. 5. 2015, od 12.00 - 17.30 ure v Športnem parku Tabor Maribor. Igre so se  ponašale z rekordnim številom tekmovalcev v 9 disciplinah, saj je bilo prijavljenih   290 tekmovalcev iz 18. invalidskih organizacij. Zagotovljena je bila tudi podpora in pozivno vzdušje, saj se je med drugim prijavilo tudi 200 navijačev.

Tekmovalo se je v 9 disciplinah: stezno keglanje, rusko keglanje, šah, pikado, met na koš, met na koš na vozičku, mali nogomet (ta je bil prestavljen, zaradi slabega vremena), košarka na vozičku in namizni tenis. Udeleženci URI - Soča so tekmovali v 4 disciplinah, v steznem kegljanju, metu na koš, pikadu in namiznem tenisu. Iz CPR URI - Soča je bilo prijavljenih 20 tekmovalcev. Osvojili smo 4 medalje; Roki Kristl je osvojil 1. mestu v metu na koš, Živa Pečar je v kategoriji žensk osvojila 2. mestu v metu na koš, Marko Marzidovšek pa je osvojil dve 2. mesti, v metu na koš in v pikadu.

Zaradi slabega vremena je bilo prestavljeno tekmovanje v nogometu, tako da ima CPR URI - Soča v planu naskok na še eno prvo mesto, vendar o tem naslednjič.

Vsem udeležencem športnih iger, tako tekmovalcem, kot navijačem, se zahvaljujemo za sodelovanje in bučno navijanje.

vrh strani | NAZAJ na seznam člankov