Domov >

CPR

UTRINKI z zaključne konference projekta "ZELENA DOLINA"

20.11.2014

Ob zaključku projekta Učna delavnica – pot do znanja, izkušenj in zaposlitve – ZELENA DOLINA smo skupaj s projektnimi partnerji pripravili zaključno konferenco, ki je potekala 20.11.2014 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani. Za otvoritev konference so poskrbeli predstavniki partnerja Želva, ki so se predstavili s kratko kulturno točko, nato so nas z uvodnimi nagovori pozdravili: gospa Dragica Bac, generalna direktorica Direktorata za invalide, vojne veterane in žrtve vojnega nasilja, generalni direktor URI – Soča mag. Robert Cugelj, Mira Potokar, direktorica Želva d.o.o., mag. Anka Čufer, direktorica IP Posočje, dr. Katja Vadnal, predsednica Zveze Sožitje in gospa Martina Lipičnik iz CRI Celje. Na konferenci nas je pozdravnim nagovorom počastil tudi župan Mestne občine Ljubljana gospod Zoran Janković.

Projekt Učna delavnica – pot do znanja, izkušenj in zaposlitve – ZELENA DOLINA in njegovo dodano vrednost je predstavila Jasmina Tkalčič, Poslovni vodja Centra za poklicno rehabilitacijo in Vodja službe Maribor.

Projektni partnerji so pripravili izčrpno predstavitev posameznih učnih delavnic, nato pa so svoje izkušnje z nami delili še udeleženci, ki so sodelovali v posameznih učnih delavnicah. Svoje izdelke so partnerji predstavili tudi v avli pred vstopom v dvorano, kjer je potekala konferenca.

Konferenca se je zaključila s predstavitvijo dr. Janeza Drobniča o evalvaciji projekta ter zaključno razpravo.

Na koncu pa so program popestrili še predstavniki VDC Želva s plesno točko.

vrh strani | NAZAJ na seznam člankov