Domov >

CPR

V ZAPOSLITVENI REHABILITACIJI MALCE DRUGAČE

Delovna terapevtka Simona Vogrinc v članku, ki je bil objavljen v naši interni reviji Gibko, opiše dva dogodka, s katerima je v rehabilitacijo vključenim uporabnikom popestrila monotono delo za računalnikom in simulirana administrativna dela dopolnila s kreativnimi deli in tudi krajšimi, ciljanimi sprehodi v naravi. In sicer: mini izlet na Pohorje in sodelovanje na 16. mednarodnem slikarskem ex – temporu.

Članek je na voljo spodaj v rubriki Download.

VLOGA FUNKCIJSKIH PREDLOG V DELOVNI TERAPIJI

Delovna terapevtka Mateja Sok je v glasilu Kapnik, ki ga izdaja Združenje bolnikov s cerebrovaskularno boleznijo Slovenije, objavila članek z naslovom Vloga funkcijskih predlog v delovni terapiji.

Članek je na voljo spodaj v rubriki Download.

VRNITEV NA DELOVNO MESTO PO POKLICNI oz. ZAPOSLITVENI REHABILITACIJI

V glasilu Zveze delovnih invalidov Slovenije sta naši sodelavki iz enote Murske Sobota, delovna terapevtka Klavdija Novak in pedagoginja Majda Zrim, objavili članek o zaposlitveni oz. poklicni rehabilitaciji v primeru nezgodne poškodbe možganov. V članku je opisan tudi primer dobre prakse.

Članek je na voljo spodaj v rubriki Download.

VREDNOTNI SISTEM IN LASTNO ČUSTVENO MENTORSTVO

Naši sodelavka iz enote Maribor, delovna terapevtka Evalda Bizjak, je v glasilu Zveze delovnih invalidov Slovenije, objavila članek z naslovom "VREDNOTNI SISTEM IN LASTNO ČUSTVENO MENTORSTVO".

Članek je na voljo spodaj v rubriki Download.

MOŽNOSTI UPORABE HIPNOZE IN HIPNOTERAPIJE V POKLICNI IN ZAPOSLITVENI REHABILITACIJI

Bojana Fulder, psihologinja v enoti Murska Sobota, je v reviji Rehabilitacija objavila članek z naslovom "MOŽNOSTI UPORABE HIPNOZE IN HIPNOTERAPIJE V POKLICNI IN ZAPOSLITVENI REHABILITACIJI".

Članek je na voljo spodaj v rubriki Download.

vrh strani